FRISS HÍREK

Sportmenedzser tanfolyam indul

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett - alapfokú sportmenedzseri képzést indít 2015.szeptember 21-én

További részletek

Jelentkezési lap

2015. 09. 02. - 18:19:59


Letölthető a 28. számú értesítő

Letölthető honlapunkról az idei év 28. számú, legfrissebb hivatalos szövetségi értesítője.

[ Tovább >>> ]
2015. 09. 02. - 17:51:22


Alba Liga kispályás bajnokság

Letölthető oldalunkról az Alba Liga kispályás bajnokságok nevezési lapja, valamint a bajnokságokversenykiírásai és a civil szervezet létrehozó dokumentum minta,

Nevezési lap

Férfi bajnokság versenykiírás

Női bajnokság versenykiírás

Civil szervezet létrehozó dokumentum

2015. 08. 28. - 06:31:06


Ötpróba Rióba

Elindult az olimpiai ötpróba rendezvénysorozat. Augusztus 29-én, Velencén, három sportágban próbálhatják ki magukat a résztvevők. A fődíj: egy út Rióba, az olimpiára.

További részletek

2015. 08. 24. - 17:30:13


Tartalék csapatok keretei

Az alábbi linkeken keresztül Önök is megtekinthetik, hogy a megyei, második csapattal is rendelkező egyesületkben kik azok a játékosok, akik nem szerepelhetnek a második csapatokban.

Puskás Akadémia

Pátka

Mór

Nádasdladány

Iváncsa

Mezőfalva

Sárszentmiklós

Csákvár

Videoton Baráti Kör

2015. 08. 12. - 10:54:07


Az küldöttválasztó évadnyitó diái

Az alábbi linken keresztül Önök is elérik és megtekithetik az évadnyitó legfontosabb momentumait tartalmazó diákat.

További részletek

2015. 08. 08. - 23:18:32


Grassroots C tanfolyam

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett - MLSZ Grassroots „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít Fejér Megyében.

[ Tovább >>> ]
2015. 08. 05. - 21:47:53


Közgyűlés

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága a bajnokság előtti küldöttválasztó és évadnyitó értekezletét 2015. augusztus 06. csütörtök, 17.00 órakor tartja a Sóstói Stadion Média termében.

További részletek

2015. 07. 30. - 20:05:48


Magyar Kupa sorsolás

Letölthető oldalunkról a Magyar Kupa 2015-2016-ös évad fejér megyei kiírása 1. fordulójának párosításai.

MK. 1 forduló sorsolása

2015. 07. 18. - 23:48:48


Megjelent a 23. számú értesítő

Letölthető honlapunkról az idei év 23. számú, legfrissebb hivatalos szövetségi értesítője.

[ Tovább >>> ]
2015. 07. 13. - 19:24:39


    AKTUALITÁSOK

Szükséges edzői végzettségek

Az alábbi linkre kattintva láthatóvá válik az egyes labdarúgás sportágakban és osztályokban betöltött edzői állásokhoz szükséges végzettségek sora.

Szövetségi határozat a szükséges edzői végzettségekrőlSportpálya vonalfesték

Beszerezhető: Murexin kereskedő partnereken keresztül.
Kapcsolattartó: Feitli Zsolt 20/411-20-53
E-mail: zs.feitli@murexin.hu
A csapatokhoz legközelebb lévő kereskedő partnerekről, illetve az árra (esetleg egyedi) vonatkozó - információkról a kapcsolattartó ad bővebb felvilágosítást.Rendezői névsor nyomtatvány

Letölthető oldalunkról a legfrissebb verziójú rendezői névsor formanyomtatvány.

Letöltés


    SPORTORVOS


    ÖREGFIÚK

    KÖSZÖNTŐKedves Sporttársak!

Itt a tavasz, itt van újra. A téli, fagyos hónapokat követően ismét életre kel a természet és a futballtársadalom. A hol jó, hol rossz időben vívott edzőmeccsek után végre bajnokik következnek, mindenki bizonyíthatja, a szünetben végzett munka mennyire köszön vissza az eredményekben.
Eredményes őszön vagyunk túl, Fejér labdarúgása minden tekintetben előrelépett. Amire korábban csak másfél évtizede akadt példa – anno a Videoton, a Gázszer és a Dunaferr jóvoltából-, a tavaly nyáron kezdődött idényben ismét bekövetkezett: megyénk három élvonalbeli együttessel képviselteti magát a magyar labdarúgásban, ami jól mutatja a futballunk erejét. A Videoton a bajnokság toronymagas esélyese, valamint a Puskás Akadémia és a Dunaújváros is jól szerepelt az ősszel. Az idei a második olyan szezon, amikor a strandfoci kivételével minden szakágban versenyeztetünk, tehát a férfiak és a gyengébb nem képviselői egyaránt vívnak bajnoki küzdelmeket, kispályán és nagypályán.
Az ősszel szerencsénk volt az időjárással, valamint hála a gyepszőnyegért felelős szakembereknek, az együttesek jó talajú pályákon vívhatták összecsapásaikat, a működési költségeket a társasági adóból érkező támogatásoknak köszönhetően sikerült alacsonyan tartanunk, a korábbiaknál tervezhetőbb a jövő, kiegyensúlyozottabbak a hétköznapok. Az állami segítségnyújtásnak és az MLSZ-nek köszönhetően füves és műfüves pályák épülnek, a korábbi évtizedekben elhanyagolt létesítmények egy része már megszépült, illetve megújul a közeljövőben. Amíg korábban a kiscsapatok roppant szerény körülmények között készültek, az infrastruktúra a legtöbb helyen nagyot javult, az egészen kicsik és a felnőttek is megfelelő öltözővel, szereléssel rendelkeznek.
Örömteli, hogy Fejérben több mint tízezer igazolt futballista kergeti a labdát, ezzel a rendkívül előkelő, 4. helyen állunk az országos összehasonlításban. Az igazgatóságunk kötelékébe tartozó együttesek 3900 mérkőzést vívtak a tavalyi esztendőben, ez a szám idén tovább emelkedik. A bajnokságok szervezése rendkívüli szakértelmet és odafigyelést igényel, fontos, hogy a találkozók lebonyolítása zökkenőmentes legyen. Megállapodást kötöttünk a Polgárőrséggel, jelenlétüknek is köszönhető, hogy a mérkőzések rendre jó hangulatban, nyugodt körülmények között zajlanak. A tavaszi szezon kapcsán mi mást is óhajthatnék, mint azt, hogy sportszerű, színvonalas küzdelmeket vívjanak együtteseink. Valamint azt, hogy a szezon júniusi zárásakor elégedetten tekintsünk vissza tavaszra. A labdarúgás összes szereplőjének izgalmas meccseket, valamint az oldalvonalak mentén sok szurkolót kívánok!


Tisztelettel,
Bencsik István
MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság Társadalmi elnöke

Oldal:       >>  
    ÉRTESÍTŐ

Értesítő letöltés

Archív értesítők

    EDZŐKÉPZÉS

Edzőképzés

    BOZSIK PROGRAM

Bozsik program

    TAO PROGRAM

TAO fejlesztés program

    JÁTÉKVEZETŐK

Játékvezetők

    PÁLYAKARBANTARTÁS

PÁLYAKARBANTARTÁS

    ALBALIGA

ALBALIGA

    COCA-COLA CUP

Coca-Cola Cup

    DÍJAZOTTJAINK

Díjazottjaink

    MEGYEI BAJNOKCSAPATOK 1951-TŐL

Megyei bajnokcsapatok 1951-től

    KÉPEK

Név: Díjátadó 2013-2014
Megjegyzés: Fotó: fmlsz.hu

Díjátadó 2013-2014További képek

    TÁMOGATÓINK    LINKEK