FRISS HÍREK

Elérhető a hétvégi küldés

Elérhető honlapunkon keresztül az aktuális forduló játékvezetői küldése.

[ Tovább >>> ]
2014. 04. 17. - 09:37:27


Megjelent a 10. számú értesítő

Letölthető honlapunkról a 10. számú, legfrissebb hivatalos szövetségi értesítő.

[ Tovább >>> ]
2014. 04. 16. - 19:50:10


MLSZ Grassroots tanfolyam

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett – „Grassroots szervező” tanfolyamot indít Fejér megyében.

Hirdetmény

Jelentkezési lap

2014. 04. 09. - 08:51:10


Gyermekszektor program

A „Gyermekszektor” program keretében idén is ingyenesen lehet jegyeket igényelni a Magyarország – Finnország női A válogatott mérkőzésre, melynek időpontja 2014. április 05., 14:00 óra, Győr, ETO Stadion.

[ Tovább >>> ]
2014. 03. 18. - 18:24:29


Amatőr licenc- és pályahitelesítési kérelem

Letölthetőek oldalunkról szerkeszthető formában az amatőr licenc- és pályahitelesítési kérelemhez kapcsolódó adatlapok és mellékeletek.

Licenc kérelem adatlap

Amatőr licenc szabályzat 2. számú melléklet

2. számú melléklet táblázat formában

Amatőr licenc szabályzat 3. számú melléklet

Amatőr licenc szabályzat 4. számú melléklet

2014. 03. 12. - 22:03:25


II. csapatok játékosai

Letölthetőek honlapunkról azon klubok nyilatkozatai arról, hogy kik azok a játékosok, akik nem játszhatnak vissza az egyes második, illetve harmadik csapatokba.

Puskás Akadéma II.

Puskás Akadémia III.

Csákvár II.

Mezőfalva II.

Szabadegyháza II.

2014. 03. 05. - 15:45:25


Évadnyitó 2014

A tegnapi napon megtartotta hagyományos évadnyitóját a MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága. Az évadnyitó értekezlet diáit most Önök is megtekinthetik.

Évadnyitó értekezlet

2014. 02. 25. - 15:06:50


Fair Play verseny

A Fair Play verseny 2014 tavasz állását Önök is megtekinthetik, ha az alábbi linkre kattintanak.

Fair Play tabella

2014. 02. 25. - 15:05:04


Amatőr Licensz Szabályzat

A Magyar Labdarúgó Szövetség az NB III-as, illetőleg a Megyei I. osztályban szereplő együttesek részére a 2014-2015-ös bajnoki idénytől kedződően előírja az Amatőr Licensz Szabályzat betartását.

A licensz szabályzat részletei

2014. 02. 18. - 16:07:34


Szabályzatváltozások

A MLSZ több szabályzaton is változtatott, amelyet érdemes mindekinek figyelemmel kísérnie.

Tovább

2014. 02. 18. - 16:05:06


    AKTUALITÁSOK

Szükséges edzői végzettségek

Az alábbi linkre kattintva láthatóvá válik az egyes labdarúgás sportágakban és osztályokban betöltött edzői állásokhoz szükséges végzettségek sora.

Szövetségi határozat a szükséges edzői végzettségekrőlSportpálya vonalfesték

Beszerezhető: Murexin kereskedő partnereken keresztül.
Kapcsolattartó: Feitli Zsolt 20/411-20-53
E-mail: zs.feitli@murexin.hu
A csapatokhoz legközelebb lévő kereskedő partnerekről, illetve az árra (esetleg egyedi) vonatkozó - információkról a kapcsolattartó ad bővebb felvilágosítást.Rendezői névsor nyomtatvány

Letölthető oldalunkról a legfrissebb verziójú rendezői névsor formanyomtatvány.

Letöltés


    SPORTORVOS


    ÖREGFIÚK

    KÖSZÖNTŐKedves Sportbarátok!

Tisztelt Sportbarátok! Tisztelettel köszöntöm a Fejér megyei labdarúgásában egyre nagyobb számban résztvevő sportolókat, játékosokat. Külön köszöntöm azokat a sportvezetőket, egyesületi elnököket, akik megteremtik a feltételeket, időt, fáradságot nem kímélve, segítik helyi szinten a labdarúgás iránt érdeklődő fiatalokat, felnőtteket, nőket és férfiakat. Természetesen a szurkolókat, szurkolói táborokat is nagy tisztelettel köszöntöm, és kívánom, hogy sportszerű keretek között bíztassák kedvenc csapatukat, egyre nagyobb létszámba a tavasz folyamán is.

A Fejér Megyei Igazgatóság, széles lehetőséget biztosít a labdarúgás kedvelőinek. Közel kilencezer játékos szerepel a különböző bajnokságainkban. Külön öröm, hogy a női játékosaink száma közelít az ötszáz főhöz! Ezen felül – az országban eddig egyedüliként – az MLSZ rendszerében megrendezésre kerülő kispályás székesfehérvári bajnokságban, az Alba Ligában több mint ezer fő vesz részt.

Büszkén elmondhatjuk, – hogy megyénk az MLSZ azon célkitűzését, miszerint az utánpótlás nevelésre kell helyezni a hangsúlyt –, jól teljesítettünk. A létszámot tekintve közel négyezer fő a 14. év alatti játékosunk. Az OTP Bank-Bozsik egyesületi programban hat alközpontban, ezen belül tizenkettő körzetben és 68 sportegyesületben tanítják a fiúkat és lányokat a labdarúgásra. A program intézményi részében 120 intézmény (óvoda, iskola) vesz részt. Ezekben az intézményekben, mintegy 3400 fő gyermek rúgja a bőrt rendszeresen.

Szerencsére egyre több sportszervezetünk él a TAO adta lehetőséggel. Öröm látni a megújuló sportlétesítményeket, az épülő pályákat, a szépen felöltözött, egyre jobb körülmények között futballozó fiatalokat. Az Országos Pályaépítési Programban már 175 műfüves pálya felépült. Ebből hét Fejér megyében is működik, és a tavasz folyamán további hat épül.

A Fejér Megyei Polgárőr Szövetséggel kötött megállapodásunkkal, a mérkőzések biztonságát, a szurkolók kulturált körülményeinek biztosítását szeretnénk elérni. Reméljük ezzel is hozzájárulunk ahhoz a törekvésünkhöz, hogy a megyei mérkőzések családi események lesznek, és egyre többen látogatnak ki a pályákra.

Kívánom, a magyar labdarúgás valamennyi résztvevőjének, játékosnak, vezetőnek, szurkolónak, és támogatónak öröme legyen ebben a nagyszerű játékban. Kívánom, hogy sportszerű mérkőzéseken dőljenek el a találkozók, alakuljanak ki a bajnoki végeredmények.Schneider Béla
MLSZ Fejér Megyei Igazgató

Oldal:       >>  
    ÉRTESÍTŐ

Értesítő letöltés

Archív értesítők

    EDZŐKÉPZÉS

Edzőképzés

    BOZSIK PROGRAM

Bozsik program

    TAO PROGRAM

TAO fejlesztés program

    JÁTÉKVEZETŐK

Játékvezetők

    PÁLYAKARBANTARTÁS

PÁLYAKARBANTARTÁS

    ALBALIGA

ALBALIGA

    COCA-COLA CUP

Coca-Cola Cup

    DÍJAZOTTJAINK

Díjazottjaink

    MEGYEI BAJNOKCSAPATOK 1951-TŐL

Megyei bajnokcsapatok 1951-től

    KÉPEK

Név: Basic továbbképzés 20110328
Megjegyzés: Fotó:

Basic továbbképzés 20110328További képek

    TÁMOGATÓINK    LINKEK