FRISS HÍREK

FMLSZ Öregfiúk torna

2016.02.06-án szombaton kerül megrendezésre a Főnix csarnokban az FMLSZ Öregfiúk Kupa termelabdarúgó torna. A sorsálás és a nevezési lap az alábbi linken keresztül mostantól elérhető.

Sorsolás

Nevezési lap
2016. 02. 01. - 21:34:34


FMLSZ Utánpótlás Kupa végeredmények

2016. január 30-án és 31-én került megrendezésre az FMLSZ Kupa utánpótlás korosztályok részére. Az alábbiakban letölthető oldalunkról a torna végeredménye.

A torna végeredményei

2016. 02. 01. - 18:37:47


Futsal válogatott mérkőzés

2016. január 22-én és 23-án a Dunaújvárosi Sportcsarnokban kerülnek megrendezésre a Magyarország - Libanon futsal válogatott felkészülési mérkőzések.

[ Tovább >>> ]
2016. 01. 19. - 22:43:16


Magyar Kupa sorsolás

Elkészültek a sorsolások a Magyar Kupa fejér megyei selejtezőinek 2015-2016-os évadának tavaszára.

További részletek

2016. 01. 19. - 22:40:35


Agárdi Termál Kupa

Agárdi Termál Kupa 2016. néven kerül megrendezésre Agárdon 2016. január 30-án és 31-én az öregfiúk labdarúgó torna old boy (35+) és senior (45+) korosztályok részére.

További részletek

2016. 01. 19. - 22:39:31


Fair Play verseny

Az alábbi linken keresztül Önök is megtekinthetik a Fair Play verseny jelenlegi állását az egyes megyei bajnokságokban.

Fair Play verseny állása

2016. 01. 10. - 08:01:00


Letölthető az értesítő

Letölthető honlapunkról az idei év 1. számú, legfrissebb hivatalos szövetségi értesítője.

[ Tovább >>> ]
2016. 01. 06. - 21:14:22


FMLSZ téli teremtornák

A magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság a téli felkészülési időszakban újfent megrendezi saját rendezésű teremtornáit, utánpótlás és öregfiúk csapatok részére.

FMLSZ Utánpótlás Kupa részletes információk

FMLSZ Öregfiúk Kupa részletes információk

2016. 01. 05. - 20:31:46


Kicsi Kincsem Kupa 2016

2016. január 16-án kerül megrendezésre Székesfehérváron, a Főnix csarnokban a Kicsi Kincsem Kupa, a megyei csapatok pénzdíjas téli kupája.

További részletek

2015. 12. 16. - 21:01:24


Pályázati kiírás

November hónap utolsó napjaiban hirdetett pályázatot a Nemzeti Együttműködési Alap, Civil Szervezetek működési célú támogatására a 2016-os évben címmel.

További részletek

2015. 12. 16. - 08:29:44


    AKTUALITÁSOK

Szükséges edzői végzettségek

Az alábbi linkre kattintva láthatóvá válik az egyes labdarúgás sportágakban és osztályokban betöltött edzői állásokhoz szükséges végzettségek sora.

Szövetségi határozat a szükséges edzői végzettségekrőlSportpálya vonalfesték

Beszerezhető: Murexin kereskedő partnereken keresztül.
Kapcsolattartó: Feitli Zsolt 20/411-20-53
E-mail: zs.feitli@murexin.hu
A csapatokhoz legközelebb lévő kereskedő partnerekről, illetve az árra (esetleg egyedi) vonatkozó - információkról a kapcsolattartó ad bővebb felvilágosítást.Rendezői névsor nyomtatvány

Letölthető oldalunkról a legfrissebb verziójú rendezői névsor formanyomtatvány.

Letöltés


    SPORTORVOS


    ÖREGFIÚK

    KÖSZÖNTŐKedves Sportbarátok!

A most induló 2015- 2016. évi labdarúgó bajnokságok kezdetén, nagy tisztelettel köszöntöm a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság valamennyi dolgozója, és aktivistája nevében, a Fejér megyei labdarúgásában résztvevő játékosokat, sport vezetőket, szurkolókat.

Az új idényben szervezeti változások történtek a bajnoki osztályok lebonyolításában. A legmagasabb osztályban harminchárom fordulón keresztül, tizenkettő csapat vív a helyezésekért. Szerencsére ebben a mezőnyben két megyei csapatunk is szerepel. A második vonalban ugyancsak kettő Fejér megyei alakulattal képviselteti magát.

Kívánom, hogy a legjobbak között érjék el a kitűzött céljaikat!

Kis kitérő után, a legmagasabb korosztályú utánpótlás bajnokság felső korhatára a korábban már jól bevált tizenkilenc év lesz. A játékosok felfelé áramlásának elősegítése érdekében a hosszú hagyománnyal rendelkező lebonyolítási rendszeren változtatva, az ifjúsági bajnokságok elkülönülnek a felnőtt bajnokságoktól. Így nagyobb esélyük adódik a fiataloknak a felnőtt csapatba kerülésre. A bajnoki pontvadászat végén, pedig saját eredményeik alapján kerülhetnek megyei keretek közt magasabb osztályba, vagy eshetnek visszább. Nem a felnőtt csapat teljesítménye alapján kerülnek a bajnoki osztályokba, hanem saját teljesítményük alapján. Egyre több sportszervezet fektet nagy hangsúlyt az utánpótlás képzésre. Hosszú távon befektetett munkájuk eredménye már jól látszik. Szerencsére már alig akad olyan, aki nyűgnek veszi az utánpótlással való foglalkozást, és inkább az alacsonyabb osztályú szereplést választja.

A TAO programban ebben az évben is rengeteg infrastruktúra fejlesztési igényt nyújtottak be csapataink. A fejlesztési elképzelések, tervek megvalósításához a támogatók megszerzéséhez sok sikert, és kitartó munkát kívánok. Ezek a fejlesztések már elengedhetetlenek voltak, és hosszú távon biztosítják a kulturált, a mai kornak megfelelő sportolási lehetőségeket.Kívánom, hogy megyénk valamennyi pályáján sok örömük legyen mind a szurkolóknak, mind a játékosoknak, mind a vezetőknek a pályán nyújtott teljesítmények kapcsán.

Kérem, hogy sportszerű keretek közt, a fair play szellemében, bíztassák a csapatokat.


Schneider Béla
MLSZ Fejér Megyei Igazgató

Oldal:       >>  
    ÉRTESÍTŐ

Értesítő letöltés

Archív értesítők

    EDZŐKÉPZÉS

Edzőképzés

    BOZSIK PROGRAM

Bozsik program

    TAO PROGRAM

TAO fejlesztés program

    JÁTÉKVEZETŐK

Játékvezetők

    PÁLYAKARBANTARTÁS

PÁLYAKARBANTARTÁS

    ALBALIGA

ALBALIGA

    FAIR PLAY CUP

Fair Play Cup

    DÍJAZOTTJAINK

Díjazottjaink

    MEGYEI BAJNOKCSAPATOK 1951-TŐL

Megyei bajnokcsapatok 1951-től

    KÉPEK

Név: Bakonycsernye - Gárdony
Megjegyzés: Fotó: Müller Tamás

Bakonycsernye - GárdonyTovábbi képek

    TÁMOGATÓINK    LINKEK