FRISS HÍREK

Grassroots C tanfolyam

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett - MLSZ Grassroots „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít Székesfehérváron 2015.01.09-én.

További információk

Jelentkezési lap

2014. 12. 16. - 15:20:23


Megjelent a 41. számú értesítő

Letölthető honlapunkról a 41. számú, legfrissebb hivatalos szövetségi értesítő.

[ Tovább >>> ]
2014. 12. 15. - 18:10:10


Carissa Kupa

Szeretettel meghívunk 2015. január 2-3-4-én, a Dunaújváros Sportcsarnokban megrendezésre kerülő pénzdíjas teremlabdarúgó tornára. Az immár tizenharmadik alkalommal kiírt sporteseményen a játékosok korlátozás nélkül szerepelhetnek.

[ Tovább >>> ]
2014. 12. 10. - 20:20:30


Megyei felnőtt válogatottak regionális tornája

A megyei felnőtt válogatottak regionális tornája 2014. december 06-07-én (szombat, vasárnap) kerül megrendezésre, Székesfehérváron, a Sóstói Stadion műfüves pályáin.

Sorsolás megtekintése[ Tovább >>> ]
2014. 12. 04. - 20:21:53


Téli Műfüves Bajnokság

Letölthető oldalunkról a 2014-2015-ös téli Műfüves Bajnokság versenykiírása és nevezési lapja.

Versenykiírás

Nevezési lap

2014. 11. 26. - 17:13:12


Törvényi változások

Az új Polgári Törvénykönyv és a Civil törvény civil szervezeteket érintő rendelkezéseinek hatása a létesítő okiratra.

További részletek

2014. 11. 07. - 16:03:35


Emeljük a szintet

Az MLSZ Edzőképző Központja 2014-ben „Emeljük a szintet” címmel szakmai konferencia sorozatot kezdett, amelynek negyedik előadásnapja 2014. november 20.-án (csütörtökön) 9.30 – 17.00-ig Zánkán, az Erzsébet Üdülőközpont és Táborban lesz.

További részletek

Jelentkezési lap

2014. 11. 06. - 18:48:52


UEFA B licenszmegújító képzés

A MLSZ Edzőképző Központja UEFA „B” licencmegújítási továbbképzést tart, azon edzők részére, akiknek lejár a kártyájuk érvényessége.

További részletek

Jelentkezési lap

2014. 11. 06. - 18:47:28


Sportrendezvények biztonsága

A MLSZ elkötelezett a sportrendezvények biztonsága, illetve a kultúrált mérkőzés rendezés fenntartása iránt. Elnökségünk több dönésével is hangot adott, valamint előírta az ezt célzó szabályokat. Tekintettel arra, hogy ezen szabályok betartása az elmúlt időszakban néhány esetben csorbát szenvedett, az alábbiakban szeretnénk két jelenségre felhívni a figyelmüket.

További részletek

2014. 11. 04. - 19:07:29


Coerver szeminárium

Vegyen részt Magyarország első Youth Diploma tanfolyamán és ismerje meg a hatékony készségfejlesztés módszertani titkait.

További részletek

2014. 10. 30. - 11:56:48


    AKTUALITÁSOK

Szükséges edzői végzettségek

Az alábbi linkre kattintva láthatóvá válik az egyes labdarúgás sportágakban és osztályokban betöltött edzői állásokhoz szükséges végzettségek sora.

Szövetségi határozat a szükséges edzői végzettségekrőlSportpálya vonalfesték

Beszerezhető: Murexin kereskedő partnereken keresztül.
Kapcsolattartó: Feitli Zsolt 20/411-20-53
E-mail: zs.feitli@murexin.hu
A csapatokhoz legközelebb lévő kereskedő partnerekről, illetve az árra (esetleg egyedi) vonatkozó - információkról a kapcsolattartó ad bővebb felvilágosítást.Rendezői névsor nyomtatvány

Letölthető oldalunkról a legfrissebb verziójú rendezői névsor formanyomtatvány.

Letöltés


    SPORTORVOS


    ÖREGFIÚK

    KÖSZÖNTŐKedves Sportbarátok!

Kedves Labdarúgók, Sportbarátok!

Nagy tisztelettel köszöntöm a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság valamennyi aktivistája és dolgozója nevében, a Fejér megyei labdarúgásában egyre nagyobb számban résztvevő játékosokat, kiemelten a szurkolókat a 2014/2015. évi bajnokság őszi nyitánya előtt. Külön köszöntöm a helyi sportvezetőket, egyesületi elnököket.

Az önként vállalt vezető munkájukhoz egyre nagyobb felkészültségre van szükség, hogy megteremtsék a feltételeket mind anyagilag, mind szakmailag, mind infrastrukturálisan.

Fejér megye a hetvenes évek második felében volt abban a helyzetben, hogy a legmagasabb bajnoki osztályban három csapattal is képviseltette magát. A most kezdődő bajnoki szezonban ismét három csapattal vesznek részt megyénk profi csapatai a Nemzeti Bajnokság első osztályában. Kívánom, hogy a legjobbak között érjék el a kitűzött céljaikat!

Remélem, hogy a színvonalas mérkőzések sok nézőt fognak vonzani, és minél több utánpótlás korú fiatal választja ennek hatására a labdarúgást. Szerencsére egyre több sportvezető ismeri fel az utánpótlás nevelés fontosságát. Már nem csak kötelező rossznak tekintik, hanem látják a befektetett munka hatását. Képzett, felnőtt labdarúgó csak abban az esetben lesz a csapatoknál, ha az utánpótlás nevelés hosszú és rögös útját töretlenül végig járják, és bíznak a szakképzett edzők kitartó munkájában.

A TAO programban mind több sportszervezetünk vesz részt. Ennek hatására egyre több helyen látni a megújuló sportlétesítményeket, az épülő pályákat, a minél jobb körülmények közt futballozó fiatalokat. Kívánom, hogy megyénk valamennyi pályáján sok örömük legyen mind a játékosoknak, mind a kilátogató sportbarátoknak ebben a nagyon szép sportban. Ajánlom figyelmükbe program füzetünket, amely jó eligazodást nyújt valamennyi bajnoki osztályban. Egyúttal megköszönöm támogatóink segítségét a kiadvány megjelenésében.

Szurkoljunk együtt sportszerű keretek közt a fair play szellemében, minél többen a csapatok sikereiért!


Schneider Béla
MLSZ Fejér Megyei Igazgató

Oldal:       >>  
    ÉRTESÍTŐ

Értesítő letöltés

Archív értesítők

    EDZŐKÉPZÉS

Edzőképzés

    BOZSIK PROGRAM

Bozsik program

    TAO PROGRAM

TAO fejlesztés program

    JÁTÉKVEZETŐK

Játékvezetők

    PÁLYAKARBANTARTÁS

PÁLYAKARBANTARTÁS

    ALBALIGA

ALBALIGA

    COCA-COLA CUP

Coca-Cola Cup

    DÍJAZOTTJAINK

Díjazottjaink

    MEGYEI BAJNOKCSAPATOK 1951-TŐL

Megyei bajnokcsapatok 1951-től

    KÉPEK

Név: Tordas felnőtt
Megjegyzés: Fotó: Szabadi Pál

Tordas felnőttTovábbi képek

    TÁMOGATÓINK    LINKEK