FRISS HÍREK

Megjelent az 9. számú értesítő

Letölthető honlapunkról az idei év 9. számú, legfrissebb hivatalos szövetségi értesítője.

[ Tovább >>> ]
2015. 03. 25. - 15:49:39


Grassroots tanfolyam indul

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett – „Grassroots szervező” tanfolyamot indít Fejér megyében.

További részletek

Jelentkezési lap

2015. 03. 04. - 09:55:10


2. csapatok keretei

Az alábbi linkekre kattintva Önök is megtekinthetik, hogy a második csapattal is rendelkező megyei együttesek mely játékosai nem szerepelhetnek a 2. csapatban.

Kápolnásnyék

DPASE

Csákvár

Sárszentmiklós

Puskás FC

2015. 02. 27. - 14:19:41


Emeljük a szintet

Az MLSZ Edzőképző Központja 2015. március 12.-én, csütörtökön, Gödöllőn, a Szent István Egyetem aulájában lesz az "Emeljük a szintet" konferenciasorozat 6. előadás napja. Jelentkezni az MLSZ Felnőttképzési Intézet honlapján.

http://felnottkepzes.mlsz.hu/

Jelentkezni 2015. március 6.-ig vagy az 500 fő "limithatárig" lehet.
2015. 02. 26. - 21:46:03


Évadnyitó diákban

A hétfőn lezajlott 2015-ös évadnyitó anyagát Önök is megtekinthetik az alábbi linkre kattintva.

Évadnyitó diái

2015. 02. 24. - 16:57:11


Alapfokú sportmenedzser tanfolyam

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó iskolarendszeren kívül szervezett - alapfokú sportmenedzseri képzést indít.

További részletek

Jelentkezési lap

2015. 02. 19. - 21:06:55


Évadnyitó értekezlet

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága 2015.02.23-án, hétfőn, 17.00 órai kezdettel tartja évadnyitó értekezletét a Sóstói Stadion Média termében.

További részletek

2015. 02. 16. - 22:47:31


2015. 02. 13. - 15:27:21


Megjelent a 4. számú értesítő

Letölthető honlapunkról az idei év 4. számú, legfrissebb hivatalos szövetségi értesítője.

[ Tovább >>> ]
2015. 02. 12. - 12:41:35


FMLSZ Kupa eredmények

A hétvége folyamán rendezték meg az FMLSZ Kupát női, leány és öregfiúk kiírásban is. A kupa eredményei az alábbi linkeken keresztül elérhetőek.

Női torna eredmények

Leány torna eredmények

Öregfiúk torna eredmények

2015. 02. 11. - 19:13:47


    AKTUALITÁSOK

Szükséges edzői végzettségek

Az alábbi linkre kattintva láthatóvá válik az egyes labdarúgás sportágakban és osztályokban betöltött edzői állásokhoz szükséges végzettségek sora.

Szövetségi határozat a szükséges edzői végzettségekrőlSportpálya vonalfesték

Beszerezhető: Murexin kereskedő partnereken keresztül.
Kapcsolattartó: Feitli Zsolt 20/411-20-53
E-mail: zs.feitli@murexin.hu
A csapatokhoz legközelebb lévő kereskedő partnerekről, illetve az árra (esetleg egyedi) vonatkozó - információkról a kapcsolattartó ad bővebb felvilágosítást.Rendezői névsor nyomtatvány

Letölthető oldalunkról a legfrissebb verziójú rendezői névsor formanyomtatvány.

Letöltés


    SPORTORVOS


    ÖREGFIÚK

    KÖSZÖNTŐKedves Sporttársak!

Itt a tavasz, itt van újra. A téli, fagyos hónapokat követően ismét életre kel a természet és a futballtársadalom. A hol jó, hol rossz időben vívott edzőmeccsek után végre bajnokik következnek, mindenki bizonyíthatja, a szünetben végzett munka mennyire köszön vissza az eredményekben.
Eredményes őszön vagyunk túl, Fejér labdarúgása minden tekintetben előrelépett. Amire korábban csak másfél évtizede akadt példa – anno a Videoton, a Gázszer és a Dunaferr jóvoltából-, a tavaly nyáron kezdődött idényben ismét bekövetkezett: megyénk három élvonalbeli együttessel képviselteti magát a magyar labdarúgásban, ami jól mutatja a futballunk erejét. A Videoton a bajnokság toronymagas esélyese, valamint a Puskás Akadémia és a Dunaújváros is jól szerepelt az ősszel. Az idei a második olyan szezon, amikor a strandfoci kivételével minden szakágban versenyeztetünk, tehát a férfiak és a gyengébb nem képviselői egyaránt vívnak bajnoki küzdelmeket, kispályán és nagypályán.
Az ősszel szerencsénk volt az időjárással, valamint hála a gyepszőnyegért felelős szakembereknek, az együttesek jó talajú pályákon vívhatták összecsapásaikat, a működési költségeket a társasági adóból érkező támogatásoknak köszönhetően sikerült alacsonyan tartanunk, a korábbiaknál tervezhetőbb a jövő, kiegyensúlyozottabbak a hétköznapok. Az állami segítségnyújtásnak és az MLSZ-nek köszönhetően füves és műfüves pályák épülnek, a korábbi évtizedekben elhanyagolt létesítmények egy része már megszépült, illetve megújul a közeljövőben. Amíg korábban a kiscsapatok roppant szerény körülmények között készültek, az infrastruktúra a legtöbb helyen nagyot javult, az egészen kicsik és a felnőttek is megfelelő öltözővel, szereléssel rendelkeznek.
Örömteli, hogy Fejérben több mint tízezer igazolt futballista kergeti a labdát, ezzel a rendkívül előkelő, 4. helyen állunk az országos összehasonlításban. Az igazgatóságunk kötelékébe tartozó együttesek 3900 mérkőzést vívtak a tavalyi esztendőben, ez a szám idén tovább emelkedik. A bajnokságok szervezése rendkívüli szakértelmet és odafigyelést igényel, fontos, hogy a találkozók lebonyolítása zökkenőmentes legyen. Megállapodást kötöttünk a Polgárőrséggel, jelenlétüknek is köszönhető, hogy a mérkőzések rendre jó hangulatban, nyugodt körülmények között zajlanak. A tavaszi szezon kapcsán mi mást is óhajthatnék, mint azt, hogy sportszerű, színvonalas küzdelmeket vívjanak együtteseink. Valamint azt, hogy a szezon júniusi zárásakor elégedetten tekintsünk vissza tavaszra. A labdarúgás összes szereplőjének izgalmas meccseket, valamint az oldalvonalak mentén sok szurkolót kívánok!


Tisztelettel,
Bencsik István
MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság Társadalmi elnöke

Oldal:       >>  
    ÉRTESÍTŐ

Értesítő letöltés

Archív értesítők

    EDZŐKÉPZÉS

Edzőképzés

    BOZSIK PROGRAM

Bozsik program

    TAO PROGRAM

TAO fejlesztés program

    JÁTÉKVEZETŐK

Játékvezetők

    PÁLYAKARBANTARTÁS

PÁLYAKARBANTARTÁS

    ALBALIGA

ALBALIGA

    COCA-COLA CUP

Coca-Cola Cup

    DÍJAZOTTJAINK

Díjazottjaink

    MEGYEI BAJNOKCSAPATOK 1951-TŐL

Megyei bajnokcsapatok 1951-től

    KÉPEK

Név: Tordas felnőtt
Megjegyzés: Fotó: Szabadi Pál

Tordas felnőttTovábbi képek

    TÁMOGATÓINK    LINKEK